Kabe husvagnar

 

Kabe - marknadsledaren är vagnen som alla frågar efter, med tekniska lösningar som ingen annan har: Vattenburen golvvärme med rör och spridningsplåtar i aluminium. Innerväggen som andas. En mycket skön och ombonad interiör mm.


Med skickliga hantverkare och tekniker, största noggrannhet vid val av material, väl utprovade tekniska lösningar och de modernaste tillverkningsmetoderna har vi stadigt kunnat utveckla och förfina våra modeller. Helt i linje med vår ambition sedan starten - att erbjuda husvagnar som i alla delar representerar det bästa som finns!


Modeller

Ädelsten  Klicka här

Serien spänner över ett brett spektrum av både små och stora vagnar. Med marknadens kanske starkaste bas-utrustning hittar du garanterat en vagn som passar familjens reslust och vardagsbehov.


Royal   Klicka här

Det vore alldeles för enkelt att bara säga att Royal är våra lyxvagnar. Här har vi samlat allt vårt kunnande och tagit ett steg ytterligare, för att skapa en så fulländad helhet som möjligt.


Royal Hacienda   Klicka här
När du bor i husvagn i längre perioder är behovet av yta, förvaring och bekvämlighet naturligt större. I vår serie Royal Hacienda har vi samlat våra större vagnar som kombinerar villavagnens fördelar med husvagnens mobilitet.


 

 

NIBO Pris: Nu på Husbilar & Husvagnar

Vi har nu 190 fordon som är rejält nedsatta.

Lördagsöppet: 10.00-13.00

Lunchstängt: Mån - Fre 12.00-13.00

 

 

 

Kabe finans

Boka service

Boka service här! Boka din service här!