Adria

Hos oss hittar du ett stort utbud av Adria husbilar. Adria är ett av nordens främsta märken när det gäller husbilar och de är kända för sin variation med prisvärda modeller anpassade för olika sorters behov. Adria husbilar är omtyckta i Sverige för både form och funktion.

Vårt utbud av Adria husbilar

Sonic Supreme modellen har den lyxigaste inredningen och utrustningsnivån, exteriör i Silver metallic och Alde värmeystem med Alde Smart Control.

Coral alla Coral-modeller har välplanerade planlösningar med mycket ljus och rymd. Det V-formade köket har gott om arbetsytor och förvaring, badrummen har hotellstandard och sovrummen högkvalitativa sängar. Golvvärme är standard.

Coral XL Den nya Coral XL-serien har välplanerade planlösningar som ger ett bekvämt boende för större familjer. Ny inredning med nytt kök, badrum med hotellstandard och bekväma sängar ger bästa tänkbara komfort på resan.

Compact Nya Compact är lätthanterlig och anpassningsbar. Välplanerade planlösningar ger optimalt med utrymme och förvaring. Ny exteriör design och inredning och med det hyllade Adria Smart Kitchen, Adria Ergo badrum. Bekväma sängar och en generös dinette på dubbelgolv. Truma värmesystem.

Hitta din Adria husbil hos oss

Gemensamt för alla Adria husbilarna är att de är kvalitativa och prisvärda. De ger dig som kund det du önskar av en husbil. Skulle du vara i behov av reparation kan vår verkstad erbjuda service på husbilens bodel.