Begagnade husbilar

Som ägare till en husbil får du stor frihet och många möjligheter att såväl resa som att själv välja var du vill bo på semestern. Hos oss på Nibo finns både nya som begagnade husbilar i olika modeller och prisklasser. Leta igenom vårt sortiment för att hitta en ny eller begagnad husbil som passar er.

Brett utbud av begagnade husbilar

Vi erbjuder ett stort sortiment av just begagnade husbilar av olika typer och i olika prisklasser, vilket ger dig som kund en valmöjlighet bland flera prisvärda och kvalitativa objekt. Vi kan exempelvis erbjuda både Adria, Bürstner, Cabby, Hymer, Kabe, Knaus, Nordic, Solifer och Tabbert husbilar.

Vi kan dessutom erbjuda service för hela husbilens bodel. Vi har den största butiken i Norrland där vi har ett brett sortiment med bilar samt ett stort utbud av tillbehör till din husbil. Hos oss kan du hitta det som gör den begagnade husbilen ännu mer anpassad för dig.

Hitta din begagnade husbil

Om du är på jakt efter begagnade husbilar kan du här söka vad du är ute efter. Välj mellan märke, prisklass eller hur många mil de begagnade husbilarna har gått. Du kan även specificera om du är ute efter ett visst antal bäddar eller en viss typ av växellåda.

Här kan du enkelt hitta den husbil som passar dig. Genom att klicka på bilden kan du få mer information kring just den husbilen. Gör gärna en intresseanmälan om du är ute efter en begagnad husbil så kontaktar vi dig.