Begagnade husvagnar

Med en husvagn kan du enkelt resa runt i såväl Sverige som i Europa och världen. Med dig har du alltid ditt boende! Att köpa begagnade husvagnar hos just oss innebär att du som kund har brett utbud att välja från och får en husvagn med god kvalitet och funktion.

Begagnade husvagnar för olika smaker

När du ska köpa en begagnad husvagn hos oss på Nibo har du alltid ett stort sortiment att välja på. Vi har en stor husvagnspark där det finns flera olika begagnade husvagnar för olika behov. Bland våra begagnade husvagnar hittar du kända märken såsom Cabby, Hobby, LMC, Solifer, KabeHymer, Öggestorp och Adria.

Vi kan även erbjuda tillbehör till din husvagn i vår stora butik. Skulle din husvagn behöva genomgå service har vi en komplett verkstad där du kan få den hjälp du behöver.

Hitta rätt bland våra begagnade husvagnar

Här på hemsidan kan du enkelt söka bland våra begagnade husvagnar som finns inne och hitta en som passar just dig. När du söker fyller du själv i kriterier som märke, antal mil, önskat antal bäddar, prisklass, mm. Det gör att du enkelt kan hitta den begagnade husvagn som passar din smak och din plånbok!

För att få reda på mer information och se bilder kan du klicka på den husvagn du är intresserad av. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan!