Kabe

Kabe – marknadsledaren är vagnen som alla frågar efter, med tekniska lösningar som ingen annan har: Vattenburen golvvärme med rör och spridningsplåtar i aluminium. Innerväggen som andas. En mycket skön och ombonad interiör mm.

Med skickliga hantverkare och tekniker, största noggrannhet vid val av material, väl utprovade tekniska lösningar och de modernaste tillverkningsmetoderna har vi stadigt kunnat utveckla och förfina våra modeller. Helt i linje med vår ambition sedan starten – att erbjuda husvagnar som i alla delar representerar det bästa som finns!
Klicka här för att se sortimentet för 2017

Modeller

CLASSIC

INSTEGSMODELL MED ALLA KABES KVALITETER.

En modellserie med lite kortare utrustningslista och lite färre val, men med KABEs höga kvalitet rakt igenom. Det tummar vi inte på.

ÄDELSTEN

BEKVÄMT UTAN KRUSIDULLER.

Vår storsäljande serie för dig med höga krav på basutrustning och komfort. Rymlig eller kompakt husvagn? Flexibel inredning eller extra lätt konstruktion? Oavsett just din familjs behov och smak finns det en Ädelsten som kan anpassas till er.

ROYAL

INGET ANNAT ÄN TOPPKLASS.

Hos Royal är lyxutrustningen standard. En husvagn för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Här finns all utrustning som Ädelsten-serien har, plus mycket mer. Bland annat är KABE SMART-D elsystem numera standard i alla Royal-vagnar.

HACIENDA

EXTRA STORT, RIKTIGT KOMFORTABELT.

I KABE Hacienda har vi kombinerat hög utrustningsnivå med riktigt stora ytor. Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten. Samma utrustning som hos Royal-serien.

IMPERIAL

NÄR BARA DET ABSOLUT BÄSTA ÄR GOTT NOG.

Imperial-serien är en kollektion juveler i husvagnarnas absoluta premiumsegment. Dess exklusivitet märks redan i exteriören som är slät och högblank med tredimensionell dekor. Invändigt är standarden på lyxnivå. Nedsänkt induktionshäll, skåpluckor i högblank pianolack, påkostad skinnklädsel, mikrovågsugn, porslinstoalett, luftkonditionering, specialdesignat ljudsystem och KABE SMART D elsystem är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.